twitter

Bel-me-niet-meer-lijst

Sinds juli 2015 werd er een nieuwe vzw, de DNCM vzw, opgericht voor het beheer van de Bel-Me-Niet-Meer lijst.

Bedrijf?

Sinds juli 2015 werd er een nieuwe vzw, de DNCM vzw, opgericht voor het beheer van de “Bel Me Niet Meer lijst”.
De vereniging is sinds 28/06/2015 via Koninklijk Besluit aangenomen. Het verplichtte gebruik van de 'bel me niet meer lijst' is in voege getreden op 11/07/2015.

Als adverteerder, organisatie, service provider, call center, kortom elk bedrijf die belacties doet, dient de nummers die op de ‘bel-me-niet-meer lijst’ staan te schrappen uit de bel bestanden.
De wet geldt zowel voor klanten als voor prospecten, en zowel voor B2C als B2B campagnes.

De wetgever voorziet boetes bij klachten, die kunnen oplopen tot 250.000 euro. Met al meer dan 985.000 nummers op de lijst is de kans op een klacht heel reëel.

Behandel uw klanten en prospecten met respect en vooral, respecteer de wetgeving, en koop vandaag een licentie aan. We bieden verschillende mogelijkheden, ook volgens grootte van je bedrijf. Alle informatie is terug te vinden op http://pro.bel-me-niet-meer.be/homepage

Wil jij meer informatie over de licenties, stuur dan een mail naar viviane@dncm.be.

Ben je een consument?

De bel-me-niet-meer-lijst zorgt ervoor dat je geen ongewenste reclame meer ontvangt via de telefoon. De wet verplicht bedrijven en organisaties die via telefoon commerciële aanbiedingen doen deze lijst te gebruiken. Zij halen je telefoonnummer en naam uit hun belbestanden en zullen je niet meer bellen voor hun producten, diensten of speciale promoties.

Wens je in te schrijven op de lijst? Klik dan hier.