twitter

Blijf op de hoogte

BDMA e-newsletter

De e-newsletter van de BDMA heeft als doel: informeren, inspireren, motiveren en vooral “goesting” geven om in direct te investeren. Deze elektronische nieuwsbrief valt 15x per jaar in de 5.500 mailboxen van onze leden en staat boordevol tips, nieuws, facts & figures.

De ‘direct’ omgeving verandert snel en continu. Uiteraard aan leverancierszijde. Maar ook spelers die tot voor kort minder in direct marketing investeerden, passen met de recente technologische evoluties steeds vaker een ‘direct’ strategie toe. Zij het voor henzelf, dan wel binnen het communicatieplan van hun klanten.

Het lezerspubliek van de BDMA e-newsletter breidt bijgevolg continu uit: marketeers bij adverteerders, media (on- en offline), call- en contactcenters, e-businesses, reclamebureaus, drukkers, handlers, tool providers (e-mailing, CRM, …), agentschappen, adviesbureaus, freelancers (divers)...

Onze e-newsletter wordt gelezen door zowel decision makers als uitvoerenden.

BDMA Event e-newsletter

De EVENT e-newsletters van de BDMA geven op regelmatige tijdstippen een overzicht van de events van de BDMA en van de workshops georganiseerd samen met de BDMA effectieve leden en met het DM Institute. Deze elektronische nieuwsbrief valt 15x per jaar in de 5.500 mailboxen van onze contacten en staat boordevol informatie over niet-te-missen learning opportunities en relevant nieuws.

De ‘direct’ omgeving verandert snel en continu. Uiteraard aan leverancierszijde, maar ook spelers die tot enkele jaren geleden minder in direct marketing investeerden, passen met de technologische evoluties van vandaag steeds vaker een ‘direct’ strategie toe. Zij het voor henzelf, dan wel binnen het communicatieplan van hun klanten.

Het lezerspubliek van onze EVENT e-newsletter breidt bijgevolg continu uit: marketeers bij adverteerders, media (on- en offline), contact- en call-centers, e-businesses, reclamebureaus, drukkers, handlers, tool providers (e-mailing, CRM, …), agentschappen, adviesbureaus, (diverse types) freelancers, etc.
Onze EVENT e-newsletter wordt gelezen door zowel decision makers als uitvoerenden.

Inschrijven op onze e-news?

Stuur een e-mail naar sarah@bdma.be!