twitter

Het team

Benieuwd naar het BDMA team? Vind hier alle informatie over hun functies en contactgegevens!

Ivan Vandermeersch - Secretaris Generaal

Ivan is Secretaris-Generaal van de BDMA. Als belangenbehartiger zorgt hij ervoor dat bdma erkend wordt als geldige gesprekspartner wat betreft de initiatieven op wetgevend vlak die de direct marketingsector kunnen impacteren. Hij legt bruggen tussen de industrie en de overheid.Zijn expertise op het gebied van gegevensbescherming en privacy zorgen eveneens ervoor dat de BDMA als allereerste op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.
Ivan Vandermeersch is als adviseur van de board van FEDMA eveneens sterk betrokken bij alle Europese evoluties die relevant zijn voor de BDMA en haar leden.

Contact: ivan@bdma.be of +32 (0)477 20 08 94

Viviane Eeckman - Manager Do Not Call Me

Viviane werkt voor de BDMA in functie van DNCM (Do Not Call Me – Bel Me Niet Meer Lijst – Ne M’appelez Plus) als strategic manager.

Contact: viviane@dncm.be of +32 (0) 787 700 12

Dominique Pissoort - Legal Advisor

Dominique is Legal Advisor bij de BDMA. Haar rol bestaat in de opvolging van de wetgeving m.b.t. direct marketing (privacy, reclame, marktpraktijken, do not call me,…) In dit kader is ze ook betrokken in de lobby bij de bevoegde overheden, samen met Ivan Vandermeersch.
Als lid van de BDMA kunt haar te contacteren voor een eerste advies voor alle uw juridische vragen gelinkt aan direct marketing.

Contact: dominique.pissoort@bisnode.com of +32 (0)2 555 96 21

Sarah Vyverman - Communication & Project Manager

Sarah is verantwoordelijk voor de communicatie bij BDMA. Haar rol bestaat erin de websites dmix.be en bdma.be en de nieuwsbrieven up-to-date bij te houden alsook de opvolging van alle communicatie omtrent de seminaries, workshops, de cuckoo awards en het congres. Tevens is ze betrokken bij het dmix magazine, dit in samenwerking met Annemie Vinck.

Contact: sarah@bdma.be of +32 2 234 54 08

Peter De Vester - Sector Manager DM Handlers

Peter faciliteert de werking van de sector mail handling bij BDMA. De leden mail handlers zijn gespecialiseerd in het printen, personaliseren en post klaar maken van direct mail, administratieve zendingen, tijdschriften en pakketten. Zij vertegenwoordigen meer dan 80% van de Belgische mailproductie in opdracht van derden. Elk kwartaal organiseert BDMA. De mail handling Task Force waarop telkens ook een vertegenwoordiging van bpost uitgenodigd wordt. Dit teneinde de marktwensen en -eisen (zowel op gebied van conditionerings- en kwaliteitsvereisten als productaanbod) te toetsen aan de gezamenlijke werking en ambities. Verder staat de promotie van het product direct mail als betrouwbare en rendabele marketingtool hoog op de agenda.

Contact: peter@bdma.be of +32 (0)497 55 15 41

Jacques Blondeel - Head Accounting

Jacques is Head Accounting bij BDMA.